Over BeppeDeli

Welkom bij BeppeDeli, groothandel in pure delicatessen!

 

BeppeDeli staat voor kwaliteit en originaliteit.

Wij leveren een ruim assortiment thee en delicatessen om uzelf en uw klanten te inspireren. Wij bieden aantrekkelijk verpakte delicatessen die inspelen op de vraag naar bijzondere producten met een hoge kwaliteit en 100% puur natuur. Al onze delicatessen zijn op ambachtelijke, kleinschalige wijze geproduceerd.

Een inlogcode sturen wij u graag toe. Via de pagina "registreren" kunt u een account aanmaken. Na goedkeuring door ons ontvangt u een welkomst e-mail en kunt u gaan bestellen.

Lekker eten en drinken, gemaakt van verse ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Wij horen graag van u!

Hartelijke groet,

Het team van Beppe Deli.

 

Onze merken zijn onder meer


Nieuwe producten

  • Geels thee: BeppeDeli is distributeur van Geels koffie en thee. De producten zijn ook in combinatie te bestellen met het assortiment van BeppeDeli.
  • Olijfolie: diverse variëteiten.
  • Can Bech: Spaanse specialiteiten (o.a. allioli)
  • Catering: diverse producten bij uitstek geschikt voor catering/food-service
  • Yalda kruidenthee


Onze delicatessen

Olijven, biologische pasta van Seggiano, San Marzano tomaten, pesto, extra virgin olijfolie, balsamico’s, en nog veel meer bijzondere delicatessen.

Beppe Deli levert deze en nog veel meer producten in Nederland en België. Verder is BeppeDeli o.m. exporteur van noten, gedroogde zuidvruchten en gechocolateerde noten en vruchten, met name naar Noorwegen en Zweden.

 
Deze website maakt gebruik van cookies, geef hier aan of u ze wilt accepteren: Manage cookies
← Keer terug naar de backoffice    Dit is de nieuwe bestelshop van BeppeDeli. Deze vervangt www.beppedelishop.nl Verbergen